Župne obavijesti 26.5. – 02.06.2024.

ŽUPNE OBAVJESTI 26.05.- 02.06.2024.

  • Župni ured ureduje prema ljetnom rasporedu; što znaći popodne jedan sat prije mise; utorak i četvrtak, 

                                      srijeda i petak; sat vremena nakon mise

 Subotom i nedjeljom kao i ponedeljkom ured ne ureduje

  • Započeo je mjesec svibanj- Marijin mjesec, pola sata prije svake svete mise molitva sv. krunice. Pozivam da se ujedimo u molitvi svete krunice na osobe nakane i na nakane Crkve 
  • Svete mise za drugi dio godine upisivat ću od 04.06.u župnom uredu u uredovno vrijeme, ponesite Obiteljsku  knjižicu
  • U subotu u 11.00. proba dječjeg zbora u Pastoralnom centu
  • Ove se godine Hod za život, građanski pokret za zaštitu života od začeća do prirodne smrti, održava u 15 hrvatskih gradova – a u Varaždinu u subotu, 8. lipnja. Okupljanje je u 10:30 na Starom gradu. Ispred crkve su volonteri Hoda za život kod kojih možete nabaviti majice u ovogodišnjim bojama kao i ostale promotivne materijale i tako financijski poduprijeti organizaciju Hoda.

Pozivam da se priključimo Hodu za život i na taj način svojim sudjelovanjem izrazimo podršku pravu na život nerođenog djeteta i potporu njegovoj majci, ocu i cijeloj obitelji.

  • Prije Uskrsa demontiran je gl. oltar sv. Marije Magdalene iz župne crkve, nakon tri stoljeća od kad je bio postavljen na tom mjestu zatečen u veoma trošnom stanju. Sada sljedi konzervatorsko- restauratorski radovi  u atelje u Samoboru, samo rok i završetak obnove istog  ovisi o financijskim sredstvima. Potičem da se svatko ukljući prema svojim mogučnostima u obnovu istog. Neka sv. Marija Magdalena svima obilno nagradi vaš dar.
  • Tisak: Glas Koncila
Župne obavijesti 26.5. – 02.06.2024.
Scroll to top