Župne obavijesti 16.6. – 23.6.2024.

ŽUPNE OBAVJESTI  16.06.- 23.06.2024.

  • Župni ured ureduje prema ljetnom rasporedu; što znaći popodne jedan sat prije mise; utorak i četvrtak, 

                                      srijeda i petak; sat vremena nakon mise

Subotom i nedjeljom, blagdanom  kao i ponedeljkom ured ne ureduje

  • Svete mise za drugi dio godine upisivat ću od 04.06.u Župnom uredu u uredovno vrijeme, mise se ne upisuju preko telefona, sms, ponesite Obiteljsku  knjižicu
  • Iduće nedjelje  nakon poldanje mise roditeljski sastanak 7. razreda i podjela upisnica za kandidate za primanje Sv.potvrde

Najava Župno hodočašće pred nama;

Hodačašće-Marija Bistrica (30.lipnja)

Dragi Župljani, hodočašća Majci Božjoj svima su draga i prilika su za duhovnu obnovu našeg vjerničkog, osobnog i obiteljskog života.

K Majci Božjoj Bistričkoj ćemo hodočastiti u nedjelju 30. lipnja,a  kada je Zavjetno hodočašće grada Varaždina. Pješaci će krenitu u petak na subotu ujutro u 2.sata nakon ponoći.  Blagoslov pjašaka u župnoj crkvi u Knegincu i polazak, u pratnji idu i naši vatrogasci.

Svi hodočasnici koji će ići autobusom  možete se upisati, troškove putovanja- autobusnu kartu plaća nam Općina Kneginec. Polazak je u 6.00. od crkve u Knegincu,dok jedan autobus prolazi kroz župu od 5.30. i na obićajnim mjestima skuplja upisani župljane. Upisi se vrše u uredovno vrijeme i kod zvonarice Marijane nakon mise u sakristiji.

  • Hvala svima na daru za Crkvu i obnovu Gl. Oltara sv. Marije Magdalene
  • Tisak: Glas Koncila, Kana  
Župne obavijesti 16.6. – 23.6.2024.
Scroll to top