Ciklus okruglih stolova o djelovanju katolika danas

Dragi župljani sestre i braćo,

drugi susret u ciklusu okruglih stolova održat će se u ponedjeljak, 6. ožujka 2023. s početkom u 19,30h s temom „Katolička vjera je moje životno zvanje“ (I. Merz) A moje?. O temi će progovoriti p. Ivan Ike Mandurić, DI sa svojim suradnicima u projektima kršćanskog aktivizma. Zbog velike posjećenosti prvog susreta mijenjamo mjesto događanja, stoga ćemo drugi susret održati u Dvorani pastoralnog centra Varaždinske biskupije na adresi Zagrebačka 3, Varaždin.

Podsjetimo, povodom 100. godišnjice enciklike pape Pija XI. „Ubi arcano Dei“ (23. 12. 1922.)  koja je potaknula Katoličku akciju, a u organizaciji Varaždinske biskupije, održat će se ciklus okruglih stolova o djelovanju katolika danas. Pod geslom „Hajde! Ja te šaljem!“ (Izl 3,10) svakog će se prvog ponedjeljka u mjesecu počevši od veljače 2023. godine s početkom u 19,30h održati susret u obliku okruglog stola, tj. razgovora o prisutnoj i djelatnoj Crkvi.

Molim Vas da prenesete informaciju o ovim susretima svojim župljanima, potaknete ih na dolazak ili se sami odazovete na iste u skladu sa svojim mogućnostima. U privitku šaljem i plakat za najavu drugog okruglog stola.

Uz iskren pozdrav,

Ciklus okruglih stolova o djelovanju katolika danas
Scroll to top